lørdag den 22. marts 2008

Bellingen

Hej med jer alle sammen igen.

Vi har nu vaeret her i Bellingen i tre dage, og i morgen rejser vi videre til Port Macquarie. Der skal vi bo paa et hostel, som ligger taet paa et sted med koalabjoerne - og endda ogsaa et koala-hospital! Det bliver meget sjovt.
Her i Bellingen har vi fordrevet tiden med lidt forskelligt. Vi kom lidt sent herud den foerste dag, fordi vi steg af bussen et stop for tidligt, hvilket betoed, at vi var strandet i Coffs Harbour. Vi ringede til vores hostel her i Bellingen, og de kunne fortaelle os, at der ikke gik flere busser den dag - og at der der slet ikke gik nogle naeste dag pga. paasken, som aabenbart holdes meget hellig hernede. De fortalte os, at paaskefredag svarer til juledag, og derfor havde alle butikker ogsaa lukket. Heldigvis kunne vi blive hentet i Coffs Harbour ved 21-tiden om aftenen, saa vi kom lidt senere end forventet herud.
Samme aften vi ankom bestilte vi en tur til Dorrigo National Park, og det var en oplevelse vaerd! Vi fik en guidet tur i en regnskov med kaempe traer, flotte vandfald, en stor oegle og sjove fugle. Desvaerre stiftede Mikkel ogsaa bekendtskab med et par igler, som havde suget sig fast paa hans venstre fod. Vi taenkte, om den mon kunne goere en syg, men da vi saa, at vores guide stod og legede med en foran de andre, blev vi hurtigt lettede igen. Da vi kom hjem var vi rimelig traette, og efter en hurtigt powernap gik vi ned til Bellinger River for at se lidt naermere paa den. Vi havde hoert, at der skulle vaere et 'rope swing' - et tov, man kunne svinge sig ud i vandet med - og det ville vi proeve. Vi kunne dog ikke finde det, og vi besluttede os for at gaa hjem og lave lidt mad. Vi kan fortaelle vores moedre, at vores madlavningskvalitet har vaeret lidt svingende, men det gaar dog den rigtige vej. Her til aften har vi spist noget godt kylling, hvor vi lavede lidt nudler og noget dejligt salat til. Det hele blev krydret med lidt sweet chili sauce, saa det var bare laekkert.
I dag har vi slappet rimelig meget af, og har for en gangs skyld sovet laenge (til efter kl. 7). Vi fandt tovet i dag, og det fik Lars paa fineste maner indviet med tre sving inden det begyndte at styrte ned. Der var en meget stejl og utrolig glat og mudret skraent nede ved tovet, hvilket gjorde vores tur hjem problematisk, da det ikke var til at komme op ad skraenten. Helle gled over 3 meter nedad skraenten og har faaet en ordentlig hudafskrabning paa sit ene knae. Oev! Vi vil dog proeve at se, om vi kan naa en lille tur derned igen i morgen, inden vi skal videre.

Igen vil vi lige sige tak for, at I skriver til os herinde. Det er virkelig dejligt at hoere lidt om, hvordan det gaar derhjemme, og ogsaa bare se, at I foelger lidt med i vores tur.

Til Karen og Arne: Vil I ikke lige sende jeres mail-adresse til Helles mail, for den har hun ikke.

Til Jeppe: Det lyder helt vildt med det raadyr! Hvor staerkt koerte du, da det skete? Haaber virkelig ikke der er sket dig noget. Saa har du ogsaa proevet at koere ind i noget/nogen. Det er ubehageligt! Hehe..

Der kommer muligvis en snarlig opdatering med billeder, men det er lidt problematisk, hvor vi befinder os lige nu, da der tilsyneladende ikke er nogle usb-porte.

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hej alle sammen. (Påskemorgen)
En lille påskehilsen fra os på Fælledvej. Vi glæder os til at se billeder fra de senere dage. I har åbenbart regn i imellem. Vi holder os for tiden til frost og let sne. Fuglene glæder sig, når vi fodrer dem.
Fortsat god tur til jer alle.
Knus fra Mie

Sanne sagde ...

Hej alle dejlige tre ! Godt at høre fra jer igen, vi kigger tit ind forbi hjemmesiden og der er stor jubel hver gang der er nyt fra jer. Det er spændende at høre om alle jeres oplevelser og ikke mindst "historien" om slangen satte gang i vores egne "film", vi ville godt ha set jer tre sætte rekord i "svøm væk fra slangen". Os herhjemme følger jeres rejse så godt vi kan ved hjælp af kort og billeder fra nettet men glæder os rigtig meget til at I får mulighed for at sende jeres egne billeder. Her forsvandt foråret igen og i disse dage nyder vi sneen og får kælket en del. Vi har været til påskefrokost hos Sys og Ove og fra hele familien er der masser og hilsner. Alex er vildt imponeret over at Lars kan trylle flødeboller hjem fra Australien og kigger i køleskabet flere gange dagligt og regner med at du hver aften får hans godnathilsen som råbes ud gennem vinduet. Vi sender jer mange knus og klem og glæder os til at høre fra jer igen. Klem og knus fra os alle på højenvej m.fl.

Karen Arne sagde ...

Hej alle tre.
Beklager vi ikke har skrevet før, men påsken er gået med at være i sommerhus, Karens fødselsdag og flytteri med og ang. Mads i Aarhus.
Karens e-mail-adresse sender vi pr. e-mail til Helles hotmail.
Vi har nu fundet jeres forskellige besøgmål på internettet, da vore gamle altas ikke lige omfatter Surfers Paradise, Bellingen osv.
Håber at krop og sjæl stadig er i top oven på rutscheturene på de regnvåde lerskrænter og svømning blandt de giftigtste slanger.
Knuz og kram - Karen og Arne.