torsdag den 13. marts 2008

Brisbane - endelig!

Saa er vi endelig kommet til Brisbane. Det var en meget lang flyvetur, og vi har alle tre rimelig meget jetlag lige nu. Klokken er herovre 19.45 og vi er meget traette, saa lige saa snart vi er faerdige her ved computeren, smutter vi op i seng.
I dag naaede vi lige at faa os indlogeret her paa hostelet, komme i (et meget tiltraengt) bad og derefter gaa en tur i byen, for vi skulle da helt sikkert ud og nyde de 28 dejlige grader. Vi fik taget nogle flotte billeder af byen, men der er desvaerre problemer med at uploade dem lige nu, saa det maa I vente lidt med.
Lige nu sidder vi og proever at finde ud af, hvor vi skal bo i morgen, da alt her paa hostelet er optaget. Vi glaeder os til at faa en lidt mere normal doegnrytme igen!

Mange hilsner fra os alle tre.

4 kommentarer:

Elsebeth og Peter sagde ...

Hej med jer. Dejligt at høre fra jer, 28 grader lyder bare viunderligt, vi kan godt forstå i er trætte efter turen og trænger til en hel nattesøvn, vi glæder os til at se billeder. Fantastisk vi kan kommunikere på denne måde, hel og lykke med jeres søgen efter noget at bo i. knus fra os alle herhjemme.

heine9elsen sagde ...

Hej med jer! Godt at høre, at I er sikkert fremme i Brisbane alle 3. Er SLET ikke misundelig på vejret hos jer. :-P Glæder mig til at se nogle billeder, og krydser fingre for, at I snart finder en passende bolig. Hyg jer alle 3 - glæder mig til at høre fra jer igen. Kram Heine.

Sanne sagde ...

hej alle 3, skønt at høre I endelig er kommet frem til første mål.
Vi glæder os til at høre nærmere.
knus og kram
fra den mørke skov

Kristian sagde ...

Hejsa fra Saltum.

Fint at høre nyt derude fra.
Dejligt, at I nyder turen.
Mie er lige smuttet til London for en time siden.
Hun skriver til Jer når hun kommer tilbage.

De bedste hilsner fra Kristian