torsdag den 20. marts 2008

Byron Bay - Lennox Head

Saa sidder vi i Byron Bay og er faktisk allerede paa vej videre til Bellingen, som ligger lidt laengere inde i landet.
Vi fik aldrig surfet i Surfers Paradise, da vejret var temmelig daarligt. Til gengaeld tog vi op i Q1, som er verdens 20. hoejeste bygning - og verdens hoejeste beboede bygning. Udsigten var i verdensklasse. Det var ret vildt at vaere oppe i den. Alene elevatorturen var en oplevelse - 77 etager paa omkring et halvt minut. Det er vist den hurtigste elevator, vi nogensinde har vaeret oppe i, men nu var det ogsaa en af verdens hurtigste.
Lennox Head ligger lidt udenfor Byron Bay, og det var et ret fedt hostel at bo paa. Her blev vi noedt til at bo, fordi alt i selve Byron Bay var helt booket op pga. en festival. I naerheden af vores hostel - smaa 100 meter vaek - laa Ainsworth Lake, en soe, som pga. de traer der gror der, var helt brun. Traerne var dog nogle te-traer, og det var det, der gav farven (og lugten). Den morede vi os med at svoemme rundt i, lige indtil Helle opdagede, at der var en slange ved bredden, hvor vi havde taenkt os at gaa op. Der var nogle lokale drenge der, som kaldte den for en 'red belly'. Vi har endnu ikke fundet ud af, om den er giftig eller ej, men det var ret vildt alligevel.
Foedselsdagshilsen til Karen d. 21.: Tillykke fra os alle tre. Vi haaber I faar en god tur i sommerhuset!

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hej alle tre.
Ups, jeg kan lige se Helle svømme rundt om sådant et kræ. Og hvordan ser I ud efter et bad i te-vand? Er I kommet til at ligne nogle af de oprindelige mennesker i Australien?
Her i påsken skal vi have lidt vintervejr. Vi startede med at nusse i haven, men nu er der sneslud, og farmor er spændt på, om hun kan komme til Skive efter fødselsdagsfesten i Kettrup.
I dag har KB og jeg sammen med nogle venner fra Aalborg været rundt for at se på kunstudstillinger i Ingstrup, på Rendbæk og i Blokhus. Vi sluttede af med en frokost på Futten.
I aftes havde vi gæster, så her i aften vil vi hænge foran fjernsynet.
Vi håber at I har det godt sammen og får en masse oplevelser med jer, hvorend I er henne. Det er spændende at følge jer. Goggle map hjælper os med at følge ruten.

God påske til jer alle tre.

Knus fra
Mie

Elsebeth og Peter sagde ...

Hej dette er en prøve Hilsen Peter

Elsebeth og Peter sagde ...

Hej alle tre.
Vi sidder og får morgenkaffe og hygger os med at læse jeres brev. Sikke oplevelser i får af forskellige art.Det er så dejligt, at vi kan følge jer på jeres tur. Vi er færdige med klinkegulvet, op til mellemgangen foran badeværelset. Jeppe har bestemt hvad middagen står på imorgen påskelørdag. Han fik en slem forskrækkelse lørdag aften, da han kørte til Saltum 500 meter henne af vejen sprang der et rådyr lige ud foran ham. Der skete heldigvis ikke noget med Jeppe, dog var han noget chokeret et stykke tid derefter. kølergitteret på bilen blev slået fra forneden og vw mærket røg af, men det kan bare sættes på igen, så det var billigt sluppen. Far kørte rådyret op til Jens, og i mandags kom han med det igen parteret og klar til fryseren dejligt.
En hilsen fra Benjamin, han kørte på trehjulet cykel og gocart ude i gården i går, det morede han sig rigtigt med. Hvordan går det ellers med madlavningen?
Jeppe har været på nettet for at se hvad slags slange i har svømmet sammen med det er den tiende mest gigtige slange i verden og den er meget agrasiv, så pas på jer selv.
Inden vi slutter skal i lige have et KÆMPE KNUS alle tre.
Håber på forsat god tur med humøret i top.
Kærlig Hilsen.
Mor, far, Jeppe og Benjamin

Elsebeth og Peter sagde ...

Hej igen Martin og Laura gik vidre i x-faktor
Hilsen far

Moster Gitte sagde ...

Hej med jer.

Ja her i Danmark er der så lige dukket en lille snestorm op, så det er ikke med den mindste misundelse at vi sidder bag frosne ruder, og kigger på jeres lækre billeder. Glæder os alligevel på jeres vegne, - og mens vi kigger x-factor (hvor heide iøvrigt blev stemt ud), glæder vi os til de næste billeder fra jeres vilde oplevelsestur.

Knus fra Moster Gitte og Claus