tirsdag den 29. april 2008

Sidste indlaeg i New Zealand

Efter vi havde skrevet sidste indlaeg, koerte vi ud til vandfaldet i Whangarei. Det var et rigtig flot og stort vandfald, og man kunne endda bade ved det, men der var desvaerre blevet en smule moerkt da vi kom derud, fordi vi havde brugt lidt for lang tid ved computeren. Vi tog et par billeder og satte kursen mod nord, og taenkte, at vi maaske kunne goere stop ved vandfaldet igen paa vej mod Auckland.


Whangarei Falls

Vi koerte mod Bay of Islands i haab om at se mange, flotte oer, for Bay of Islands er nemlig spaekket med oer - vist nok 144 af slagsen. Vi ankom sent om aftenen, og vi fandt hurtigt en plads at parkere vores vogn paa. Naeste dag vaagnede vi desvaerre op til en fuldstaendig overskyet himmel, og regnen stod ned i tykke straaler. Det gjorde, at udsigten var ganske elendig. Alligevel ville vi mod Russel, for at tage et kig paa oerne, men efter at have koert rundt for at finde en vej til Russel - man kan tage en faerge dertil, men det gad vi ikke - opdagede vi, at vi alligevel var endt ved faergen. Den eneste vej man kunne tage udover at tage med faergen, var nemlig en noget farlig grusvej, og den turde vi ikke at bevaege os ud i i vores store vogn.


Vi koerte i stedet mod Auckland, for vi ville lige naa at se lidt storby her paa New Zealand udover alt det natur vi har set.

I gaar var vi saa inde og se Auckland, men vi blev hurtigt traette af det. Vi har efterhaanden fundet ud af, at vi er mere til at se natur end by. Vi gik lidt op og ned ad gaden, og vi fik lige koebt de sidste souvenirs, inden vi forlader landet.

I morgen skal vi have gjort vognen lidt ren, inden den skal afleveres. Vi skal en tur paa posthuset og have sendt lidt hjemad, saa rygsaekkene ikke er saa tunge at baere rundt paa.
Computeren vi sidder ved lige nu driller, saa det her blev et noget kortere indlaeg end planlagt, og vi kan ikke uploade flere billeder end det ene. Desuden har vi lige moedt et par danskere herinde i rummet, som vi faar snakket lidt med, saa tiden gaar ogsaa lidt med det. Hehe.
I morgen tager vi saa mod Fiji, og vi glaeder os virkelig til at komme dertil og faa lidt godt vejr - der har regnet de sidste par dage her i New Zealand - oev!

3 kommentarer:

morfar sagde ...

Hej Mikkel
Tusind tak for kortet
Hilsen Morfar

morfar sagde ...

Hej igen

Sanne er her og er ved at lære os at bruge denne side. Det er da fantastisk - tænk at vi sådan kan følge med og skrive til jer. Sikken en på opleveren i får .... helt fantastisk. Rigtig fortsat god tur og rigtig mange gode oplevelser til jer. Hilsen Anni og morfar

Moster Gitte sagde ...

Hej Mikkel og i andre rejsende.

Endnu engang må jeg både beundre jeres mod, og samtidig misunde jer jeres oplevelser. Glæder mig på jeres vegne over alle de fantastiske oplevelser, som i får i rygsækken. Martin har fået sit korset af og er blevet raskmeldt, så ham og Thomas Jensen, drager til USA, lørdag den 10. maj, og kommer hjem den 17. juli, hvor de først skal være i Newyork i en uge, og derefter har de lejet en bil, som de vil køre usa tyndt i, så de glæder sig også vildt.Sejt at få oplevet noget mens man har mulighederne!

Hilsen Moster Gitte.
PS. skal hilse fra Tanja, Martin og Claus.